VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Házi kedvenceink

2012-11-13

Kisállat kereskedelem

© WTV

A Négy Mancs nemzetközi kampányt folytat az illegális kisállat kereskedőkkel szemben Németországban, Hollandiában, Svájcban és Nagy-Britanniában. 

 

Célunk a kutyacsempészet teljeskörű felszámolása, melynek érdekében igyekszünk tájékoztatni az embereket a visszaélésekről, valamint politikai nyomást gyakorolni a bűnelkövetőkkel szemben. A csempészeket kizárólag a profit érdekli, az állatok jólléte teljes mértékig hidegen hagyja őket. 

 

Az elszakítás anyjuktól és testvéreiktől már a korai szakaszban megzavarja mind fizikai, mind társas fejlődésüket. Ezt követően a kutyusok félelemmel fordulnak majd a környezetük felé, folyamatos agresszióban és félelemeben élik további életüket. Éppen ezért gyakran előfordul, hogy a csempészett kutyák végül kóbor kutyákként, vagy a sintértelepen végzik. 

 

Nem is gondolnánk, milyen sokan támogatják tudtukon kívül az illegális kisállat kereskedelmet azzal, hogy merő véletlenségből ilyen forrásból vásárolnak maguknak kutyát, macskát a ház köré. Gyakran internetes tranzakciók folytán jutnak hozzá az állathoz, gyakran a piacon lesznek a kölykökre figyelmesek. Sokszor az együttérzésük miatt "mentik meg" a kölyköket, így azonban sajnálatos módon az illegális kisállat kereskedelem fenntartásához járulnak hozzá. 


© FOUR PAWS | GNE

Pontosan ezek azok a helyzetek, amelyekre a kutyamaffia épít, és amelyek a kegyetlen üzleti tevékenységük jövedelmezőségét eredményezik. A kiskutyák élete és egészsége a legkevésbé sem foglalkoztatja őket. 

 

A Négy Mancs minden lehetséges erőforrását beveti annak érdekében, hogy fény derüljön ezekre a kegyetlen gyakorlatokra. Céljainkban állatorvosi szervezetek, hírességek, és a rendőrség is támogatnak. 

 


Segítsen!

Kérjük segítsenek megállítani a kutyamaffia működését! 


Látogassanak el új honlapunkra: www.stoppuppytraders.org


print