VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

A ketreces oroszlánvadászat ellen

2015-11-18

© FOUR PAWS

Minden évben több mint ezer, kifejezetten a kilövésre felnevelt oroszlán ölnek meg Afrikában. A “vadászok” olyan vendégek, akiknek ez sok pénzt megér, akár 45.000 eurót, 14 millió forintot is megér egy szelid, emberhez szokott, gyakran megkötött, mozgásában korlátozott oroszlán lelövése. Ezek a vadászok sokszor életükben először fognak fegyvert a kezükbe, ami azt jelenti, hogy az első lövés ritkán végez a szerencsétlen állattal. 
Igen, Dél-Afrikában sajnos a konzervvadászat legális. 

 

De együtt véget vethetünk neki! A Négy Mancs most rá akarja venni Dél-Afrika kormányát, hogy számoljon fel a kegyetlen üzlettel. 


Állj ki te is a konzervvadászat ellen!

Nyertél valaha érmet egy versenyen? Van valami díjad, amire büszke vagy? Vagy van esetleg egy szép kupád, valahol amit szívesen megmutatnál másoknak is? Ha igen, akkor most megmutathatod másoknak is, ráadásul közben tehetsz valamit e kegyetlen, beteges üzlet ellen! 
Hogyan?
Így: 

 

Készíts magadról egy képet és posztold a #REALTROPHY hashtaggel: nyílvánítsd ki, hogy a levágott oroszlánfejek nem számíthatnak soha valódi trófeáknak. Egy műanyag kupa, egy általad készített bútor, az erkélyen megtermelt paradicsom, saját befőtt, ezek mind-mind valódi trófeák, melyekre valóban büszke lehet tulajdonosuk. Állj ki velünk együtt e beteges, véres üzlet ellen, és mutasd meg, mi az amire valóban büszke lehet egy ember! #REALTROPHY!

 

Mindegyik kép fel kerül az oldalunkra, és következő évben szépen kinyomtatva mindegyiket át fogjuk adni a dél-afrikai kormánynak! 

Nézd meg ezt a rövid videót, hogy miről is van szó: print