VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Az éhhalál szélén a gázai állatkerben

2016-02-24

Múlt vasárnap a Khan Younis Állatkert negyven lakóját láttuk el takarmánnyal és orvossággal, ezen a héten egy másik, a gázai övezetben álló lepusztult állatkert 75 lakójának élelmezéséről és orvosi ellátásáról gondoskodtunk. A Rafah állatkertben oroszlánok, hiénák, majmok, szamarak, kutyák, papagájok és más madarak élnek. A Khan Yukonis állatkerthez hasonlóan itt és éheztek az állatok az elmúlt hónapokban. Update, 2016-12-02

After providing food and medical care for 40 animals at Khan Younis Zoo in South Gaza, FOUR PAWS now also helped around 75 animals in another desolate zoo in the area this week. 

 

Besides some lions, there are also hyenas, monkeys, foxes, dogs, parrots and other birds at the zoo. Similar to Khan Younis many animals at Rafah Zoo already died from starvation during the last months.© FOUR PAWS | 2016


© FOUR PAWS | 2016


© FOUR PAWS | 2016


© FOUR PAWS | 2016


© FOUR PAWS | 2016

Laziz, a tigris


Laziz, a tigris Laziznak hetek óta csak fagyasztot csirke jutott -már ha tudtak neki egyáltalán enni adni. Ő az utolsó gázai tigris. A Gázai övezet elleni rakétatámadások a helyi állatkerteket megviselték, több állat lelte akkor halálát. A többi tigrissel a különösen hideg tél, a rossz ketrcek, az éhezés és a gyógyszerek hiánya végzett.  


Laziz is nervously running up and down in his desolate cage.
© FOUR PAWS

Meat was bought for the big cats, but also corn.
© FOUR PAWS

A Négy Mancs újra segít

A helyi segítőkkel közösen a Négy Mancs bőséges takarmányutánpótlást szervezett meg, ami a következő hetekben folyamatosan fog a nélkülöző állatkertekbe eljutni. A nagymacskáknak húst vásároltunk, GETREIDÉt és kukoricát. A következő vasárnap lesz az új adag élelmiszer az állatok között szétosztva. 

 


Besides the tiger, there are also leopards, foxes, porcupines, apes, eagles and other birds.
© FOUR PAWS

És még nincs vége

Bár Gáza kicsi, hat állatkertje van A legtöbb exotikus állatot Egyiptom felől csempészték be illegálisan a számos alagút egyikén. 2015 áprilisában, a rakátatámadások után részt vettünk az állatkertek helyreállításában, a vízellátás biztosításában a romos ketrecek és kifutók újjáépítésében: akkor 40 nagymacska volt az állatkertekben, most mindössze 15.

 

Nagyon köszönjük a támogatóinknak, akik lehetővé tették a segítséget, és mivel az állatoknak továbbra is szüksége lesz a takarmányszállítmányokra, ezért arra kérünk minden állatbarátot, hogy segítsen a következő csomag összeállításában. FOUR PAWS will continue to work on a sustainable solution for all wild animals in Gaza.
© FOUR PAWS


print