VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Grivita sorsa

2016-03-17

Grivita kóbor kutya volt, akire az egyik bukaresti pályaudvar közelében találtunk, brutálisan szétroncsolt orral, aki így tudott csak elmenekülni egy állatkínzó elől. Állatorvosaink azonnal elsősegélyben részesítették a rémült állatot, majd egy klinikára vitték. 

 

Itt kiderült, hogy állapota súlyosabb, mint elsőre látszott, azonban Grivita erős volt, jól bírta a műtéteket. Látszott, hogy ez a kóbor kutya, aki nem sok jóval találkozott az életében, élni akar, hogy életörömét nem veszítette el. Pedig az is komoly nehézségeket okozott kezdetben, hogy újra megtanuljon enni, hiszen ami a többi kutyának magától érthetődő, az neki messze nem az: hogy miként tud egyszerre enni és levegőt venni© VIER PFOTEN | Jo Sax


© VIER PFOTEN | Jo Sax

Happy end

Traumatizált, sérült, bántalmazott állatokkal nem mindig könnyű. Az egyik munkatársunk foglalkozott Grivitával, hogy megtanuljon újra bízni az emberekben. Időközben annyira megkedvelte Grivitát, hogy nem is kerestünk tovább neki örökbefogadót, ő maga vette magához a nehéz sorsú egykori kóbor kutyát. Aki nem csak a többi kutyát fogadja már farkcsóválva, hanem az emberekhez is teljesen barátságos.

Ami tekintve eddigi életét és szörnyű bántalmazását, egy nagyszerű bizonyíték az állatok szívében lakó szeretetre és bizalomra. 


print