VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Hatalmas siker: lemond az állati szőrméről az Armani

2016-03-21

A Szőrmeellenes Szövetség, a világ legnagyobb szőrmeellenes állatvédő szövetség tagjaként a Négy Mancsnak most van oka örülni: az Armani nevű olasz luxusmárka a 2016-os őszi téli kollekciójában már fel fog hagyni az állati szőrme használatáról.

A divatkonszern a Szőrmeellenes Szövetséggal való közös munka eredménye képpen hozta meg a döntést, aminek mindnyájan csak örülni tudunk. 

 © Fur Free Alliance

Giorgio Armani: “Örömmel jelentem be, hogy az Armani-csoport elkötelezte magát az állati szőrme teljes mellőzése mellett. Az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően sikerült olyan minőségű műszőrmét előállítani, hogy végleg le tudjunk mondani erről a kegyetlen technológiáról. Cégünk hosszú előkészületek után lépi meg ezt a döntést, ami jól tükrözi a természet és az állatvédelemmel kapcsolatos elképzeléseinket.“

 

Az Armani ezzel a döntéséval olyan márkák közé csatlakozott mint a Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Stella McCartney, és ezzel a tudatos divatkövetők tömegei felé tett fontos lépést. A Négy Mancs azt reméli, hogy rövidesen újabb fontos gyártókat is üdvözölhetünk a szőrmementes cégek sorában. 

 


print