VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Szófia kóbor macskái

2016-04-05

Az elmúlt négy évben közel négyezer macskát kezeltünk

A Négy Mancs 2011-ben kezdte Szófiában az első kóbor macska ivartalnítási programját. 2011 áprilisától 2015 decemberéig a helyi partnereinkkel közösen mintegy 4000 kóbor macskát ivartalanítottunk és oltottunk be, féregtelenítettünk Bulgária fővárosában.© FOUR PAWS | Yavor Gechev

A munka sikerét a helyi lakosság segítsége tette lehetővé. Minden állatbarátnak lehetővé tettük, hogy a Négy Manccsal együttműködésben álló helyi állatklinikán a kóbor macskákat díjtalanul kezeltessék, ezért nagyon nagy köszönettel tartounk annak a számos remek embernek, aki rászánta az idejét, hogy a város kóbor macskái ne szaporodjanak tovább és hogy nekik is jusson minimális állatorvosi gondoskodás.

 

A szófiai kóbor macskák számának humánus és hosszú távú csökkentésén túl a Négy Mancs a lakosság tudatosságát is javítani szeretné, mert a róluk való gondoskodás az etetésüknél sokkal többet kell, hogy jelentsen. Az ivartalanításuknak elsőbbséget kell élveznie, mert így előzhető meg a nem kivánt szaporulat és a nagyszámú, további macska fölösleges, elkerülhető szenvedése.


print