VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Új emberek a Négy Mancs vezetőségében

2016-03-17

A projekt és kampánymunka, valamint a fundraising és a kommunikáció irányítására találtunk új embereket

Gerald Kaufmann (54) nemzetközi szinten fogja irányítani a marketinggel kapcsolatos tevékenységeinket, és a szervezet állatjóléti irányba való további terjeszkedésében is fontos feladatai vannak. Gerald Kaufmann a gráci Zenei és Színházi-Előadói Egyetemen végzett és a színház világában kezdte karrierjét. 1990-ben csatlakozott a Greenpeace ausztriai szervezetéhez fundraiserként, majd tizenegy sikeres év után a Weleda Austriának volt tíz évig az ügyvezető igazgatója. 


Az új programvezetőnk, Martin Hojsik (39) lesz felelős minden projekt és kampánytevékenységért a nemzetközi állatjóléti szervezetnél. Hozzá fognak tartozni a jövőben az új kampánytervek és stratégiák kifejlesztése és megvalósítása, valamint a különböző projektek kivitelezése és minőségük biztosítása. Martin Hojsik Szlovákiában született, biológusként diplomázott a Pozsonyi Comenius Egyetemen, és 1993 óta aktív az állatvédelem és egyéb civil szervezetek körében. Globális kampánymenedzser volt az Action Aidnél és a számos nemzetközi kampány vezetője a Greenpeace Internationalnál. 


Martin Hojsik és Gerald Kaufmann a Négy Mancs nemzetközi központjában, Bécsben fognak dolgozni, és a szervezet kuratóriumának munkájában is részt fognak venni.

 

Heli Dungler, a Négy Mancs alapítója és elnöke szerint: “A két új emberünk, Martin Hojsik és Gerald Kaufmann segítségével a jövőben sokkal jobban fogunk tudni stratégiai szinten előre tervezni, ami lehetővé teszi, hogy hosszabb távú, fenntartható és a legfontosabb pontokra fókuszáló kampányokkal és projektekkel cselekedhessünk az állatok jólétéért.”


print